Renkaita, joihin voit luottaa

Toimimme asiantuntevana jälleenmyyjänä Nexen ja Dunlop -renkaille. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

12 kk korotonta maksuaikaa Rengaspörssirahoituksella. Nyt ei voi olla rengaskaupat helpompaa…
01.10.2017 – 30.11.2017 ajalle tarjoamme nyt 12 kuukauden korotonta sekä kulutonta maksuaikaa Rengaspörssirahoituksella.

Dunlop -renkaat

Aina ensimmäisestä,125 vuotta sitten valmistetusta renkaasta lähtien Dunlop on jatkuvasti kehittäneet uusia rengasteknologioita. Tarve venyttää suorituskyvyn rajoja on inspiraatio jokaisen Dunlopin valmistaman renkaan taustalla.

Pyrkimyksenä on päästä aina parhaaseen mahdolliseen ohjautuvuuteen sekä ajomukavuuteen, oli sitten kyse kilparenkaista tai massatuotetuissa malleissa käytetyistä renkaista.
Suorituskykyyn perustuva maine on syy siihen että Dunlop esittelee uusia rengasteknologioita, jotka parantavat tehokkuutta, ohjautuvuutta ja ajomukavuutta. Siksi suurimmat autovalmistajat asentavat Dunlop renkaita vakiona valmistamiinsa autoihin.

Nexen -renkaat

Korealainen Nexen Tire tunnetaan korkealaatuisista renkaistaan jolla on yli 70 vuoden kokemus rengasvalmistajana . Nexen on menestynyt erinomaisesti eurooppalaisissa rengastesteissä ja saanut useita globaaleja innovaatio- ja muotoilupalkintoja. Nexen Tire on tällä hetkellä maailman nopeimmin kasvava rengasvalmistaja, joka on kovaa vauhtia valloittamassa myös Eurooppalaisia rengasmarkkinoita. Syksyllä 2015 Nexen alkoi rakentamaan Tsekkiin maailman nykyaikaisinta, täysautomatisoitua rengastehdasta, jonka vuosituotanto kasvaa lähivuosina yli 20.000.000 renkaaseen. Tehtaan tuotanto käynnistyy jo vuonna 2018.

Nexen Tire on myös erittäin yleinen uusien autojen ensiasennusrengas. Nexen toimittaa renkaita mm. VAG-konsernille, Renaultille, Kialle, Hyundaille, Mitsubishille ja monelle muulle Suomessakin yleiselle automerkille. Viimeisin OE-hyväksyntä saatiin Porchelta, joka alkaa toimittamaan Cayanne malleja Nexenin renkailla.

Tuotevalikoima kattaa kaikki segmentit alkaen T-luokasta aina huippusuorituskykyisiin SUV-autojen UHP-renkaisiin asti. Nexen valmistaa myös pohjoismaisiin, arktisiin oloihin suunniteltuja nasta- ja kitkarenkaita. Nastarenkaat nastoitetaan Suomessa kotimaisilla premium nastoilla.

Nexen tarjoaa huippulaatua kuluttajaystävällisillä hinnoilla.

Interstate -renkaat

Interstate on vuodesta 1973 saakka valmistanut renkaita henkilö- ja kevyihin kuorma-autoihin. Renkaita myydään tällä hetkellä yli 67 maassa ympäri maailmaa.
Interstate-rengas on paitsi edullinen tuote, myös heiltä löytyy laaja valikoima kesä- ja talvirenkaat aina henkilöautoista pakettiautoihin.

  • Interstate talvirenkaissa on Pohjoismainen, joustava semi-silica kumiseos toimii kaikissa lämpötiloissa
  • Kotimainen Turvanasta takaa varman jääpidon
  • Tiheä lamellointi parantaa lumi- ja jääpitoa
  • Terävä olkapääalue takaa hyvän sivuttaispidon
  • Yhtenäinen keskialue vakauttaa ajo-ominaisuudet – Hyvä myös sulalla asfaltilla
  • Kattava SUV-koko valikoima