Palvelut

Suodata palvelun mukaan
Sähköjärjestelmän huolto Tarkastukset Rengashuolto Moottorihuolto Auton huolto ja korjaus

Sähköjärjestelmän huolto

Elektroniikan huolto ja vianmääritys

Voimme tarjota kattavan valikoiman elektronista huoltoa, aina ajoneuvosi tietokonejärjestelmän vianmäärityksestä ja korjauksesta akun tarkistukseen ja vaihtoon.

Akkutesti

Yksinkertainen akun tarkistus meiltä auttaa välttämään akun tyhjenemisen aiheuttamaa hankaluutta.

Tarkastukset

Talvihuolto

Ennen talven tuloa talvihuoltomme varmistaa, että voit turvallisesti liikkua kauden jään ja lumen olosuhteissa. Taitavat mekaanikkomme tarkastavat perusteellisesti olennaiset osat ja valmistavat autosi talven ankariin haasteisiin.

Kevättarkistus

Suosittelemme tarkistamaan ajoneuvosi perusteellisesti vuodenaikojen vaihtuessa.

Autosi vikamuistinluku

Meiltä saat tietokonepohjaisen auton diagnoositarkistuksen, joka antaa sinulle todellisen kuvan siitä, miten ajoneuvosi toimii.

Jarrujen korjaus ja huolto

Jarrujen korjaus ja huolto kanssamme takaa turvallisuuden.

Autosi ammattimainen tarkastus

Jos haluat olla varma ajoturvallisuudesta, teemme autolle perinpohjaisen tarkastuksen. Se on nopea, perinpohjainen ja kohtuuhintainen.

Ammattimainen palvelu sähkö- ja hybridiautoille

Bosch on ollut mukana alusta asti kehittämässä uusia komponentteja hybridija sähköajoneuvoille. Bosch toimittaa nykyään laitteita useimmille hybridiajoneuvovalmistajille alkuperäisten varaosien valmistajana. Siksi Bosch Car Service -palvelun osana toimivat taitavat mekaanikkomme työpajallamme ovat täysin kokeneita näiden ajoneuvojen korjaamisessa ja ylläpidossa.

Ilmastointihuolto

Olemme ilomielin palveluksessasi ilmastointijärjestelmäsi huoltamiseksi. Hyödy säännöllisestä ilmastoinnin huollosta:

Ammattimainen kuntotarkastus

Jos haluat varmistaa, että autosi on aina turvallisessa kunnossa, tarkastamme sen huolellisesti terveystarkastuksessa – nopeasti, perusteellisesti ja kohtuulliseen hintaan.

Rengashuolto

Renkaiden asennus

Kun pyydät meitä huoltamaan renkaasi, tarjoamme paljon lisäarvoa:

Moottorihuolto

Moottorin vikadiagnostiikka

Autot kehittyvät jatkuvasti teknologisesti edistyneemmiksi, mikä asettaa suuremman haasteen korjaamoille. Nykyaikaiset moottorinohjausjärjestelmät ohjaavat polttoaineen ruiskutusta sähköisesti varmistaen optimaalisen moottorin suorituskyvyn ja polttoainetehokkuuden. Järjestelmäasiantuntijamme hyödyntävät uusinta diagnostiikkalaitteistoa ja laajaa osaamistaan analysoidakseen autosi ja varmistaakseen sen suorituskyvyn ja tehokkuuden.

Öljyn ja suodattimen vaihto

Öljyn ja suodattimen vaihto saattaa vaikuttaa rutiininomaiselta huoltotoimenpiteeltä, mutta sen tekeminen meidän kauttamme tarjoaa useita merkittäviä etuja:

Auton huolto ja korjaus

Auton polttimoiden tarkastus

Luottaessasi polttimon huoltoon meillä on muutamia tärkeitä etuja.

Ammattimainen autolasipalvelu

Auton ikkunat ovat tärkeitä turvallisuuden kannalta, ja pieninkin naarmu voi aiheuttaa vakavia seurauksia. Juuri tästä syystä asiantuntijoidemme tulisi korjata välittömästi kiveniskemistä aiheutuneet vauriot. Tarvittaessa asennamme täysin uuden ikkunan – ammattitaidolla ja huolellisesti.

Auton korjaus- ja huoltopalvelu

Voit varata auton korjaus- ja huoltopalvelun kanssamme helposti muutamalla askeleella. Luota meille autosi korjauksiin ja huoltoon ja nauti ensiluokkaisen palveluntarjoajan tarjoamista eduista.

Autosi määräaikaishuolto

Tarjoamme ammattitaitoista huolto- ja kunnossapitotyötä menettämättä valmistajan takuukorvausta.