Autohuolto Kuopio

Tervetuloa Savon Dieselin huoltoon.
Olemme kaikkien automerkkien määräaikaishuoltoon, korjauksiin ja varusteasennuksiin erikoistunut korjaamo, jossa ammattitaitoinen henkilökunta palvelee teitä vuosikymmenien kokemuksella.

Savon Diesel Oy on Bosch Car Service -korjaamo Kuopiossa

Määräaikaishuollot suoritamme autonvalmistajien huolto-ohjeiden mukaisesti alkuperäisiä tai alkuperäislaatua vastaavilla varaosilla, joille myönnämme jopa 3 vuoden / 100 000km takuun. Näin myös uusille autolle myönnetyt takuut pysyvät normaalisti voimassa. Täytämme myös eri autonvalmistajien sähköiset huoltokirjat huollon yhteydessä.

Korjaamosta löytyvät kaikki tarvittavat uusinta tekniikkaa olevat testilaiteet ja varusteet, joilla voimme tehdä määräaikaishuollot ja korjaukset myös uusimpiin autoihin aina ensimmäisestä öljynvaihdosta alkaen.

Huippuluokan tekniikkaa

Bosch Car Service -korjaamoissa auton kunto selvitetään ensiluokkaisen Bosch-testaustekniikan avulla. Onpa tarkastelun kohteena akku, dieseljärjestelmä tai mikä tahansa muu auton osa, henkilökuntamme luottaa nykyaikaisiin Bosch-tuotteisiin.

Varaa aika jo tänään

Varaa aika verkossa tai ota meihin yhteyttä ja varaa aika autollesi. Olemme palveleva huolto- ja varaosaliike Kuopiossa.