Autolämpö

Sekä Calix että Webasto ovat käsitteitä Suomalaisessa talvessa ja ovat selkeitä markkinajohtajia niin merkkiliikepuolella kuin jälkimarkkinoilla. Edustamme kumpaakin merkkiä Kuopiossa ja meiltä löydät kattavan valikoiman lämmittimiä, asennustarvikkeita ja lisätarvikkeita näihin merkkeihin.


Webasto

Webasto on vakiinnuttanut asemansa maailman johtavana polttoainekäyttöisten lisälämmittimien valmistajana. Webasto on myös merkittävä ensiasennusvalmistaja lisälämmittimissä eri autovalmistajille.
Valikoimassa Webaston koko lisävarustetuotelinja henkilöautoihin, unohtamatta ammattiautoilijoita, työkoneita, matkailuauton omistajia sekä veneilijöitä.

Meiltä löytyy myös kattava valikoma eri huolto-osia Webasto lämmittimiin ja Kuopion talousalueella
A1 Autohuolto huoltaa autosi lämmittimen (meiltä myös Webasto takuukorjaukset).

Webaston tuotteilla liikkumisen mukavuus nousee uudelle luksustasolle.

https://www.webasto.com/fi/

Calix
Calix
Pitkän ja vankan kokemuksen omaavana, niin autolämmityksestä kuin akkulatureista, Calix valmistaa sisätilanlämmittimiä, akkulatureita, moottorilämmittimiä ja kaapeleita jotka sopivat juuri sinun autoosi. Calixin tuotteilla saat autosi moottorille ja akulle pidemmän elinkaaren, sekä samalla mukavuutta ja turvallisuutta itsellesi lämpimällä ohjaamolla ja huurteettomilla ikkunoilla. Meille laatu on ykkösprioriteetti.

Kaikki Calix-tuotteet on testattu SEMKO-luokituksen saaneessa laboratoriossamme, jossa simuloidaan kaikkein ankarimmat olosuhteet, johon autosi voi joutua. SEMKO on riippumaton tarkastuslaitos ja sertifiointielin, ja sen vuoksi sinä voit asiakkaana luottaa siihen, että ostamasi tuote täyttää korkeimmatkin vaatimukset.

http://www.calix.se/fi/aloitussivu